*

*

*

*

*

*

*

ILMAINEN TOIMITUS KAIKILLE TUOTTEILLE

*

*

*

WE SHIP TO ALL EU COUNTRIES

*

*

*

FOR INTERNATIONAL ORDERS PLEASE USE THE ENGLISH VERSION

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*BOLUMO


Bolumo on vuonna 2021 perustettu kodin vintage -ja secondhandtuotteisiin erikoistunut verkkokauppa.

Bolumon intohimo on varsinkin vanhat 50/60-luvun valaisimet ja muut kyseisen aikakauden tuotteet. Verkkokaupasta löydät valaisimien lisäksi paljon ryijyjä ja seinävaatteita sekä muita kodin sisustustuotteita.

Vintagetuotteet ovat yksilöllisiä ja suurinta osaa tuotteista löytyy varastosta vain yksi kappale, joten kannattaa olla valppaana, ettei uusin ihanuus mene sivu suun.

Bolumon arvot ovat luotettavuus ja kestävä kehitys. Haluamme osaltamme olla mukana tarjoamassa uudelle tavaralle vaihtoehdon

Tarjoamme kaikille yli sadan euron tilauksille aina ilmaisen toimituksen ja tuotteillamme on kahden viikon palautusoikeus. Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti eteenpäin varastoltamme, usein jo samana tai seuraavana päivänä, mutta kuitenkin viimeistään 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Mahdolliset poikkeukset toimitusaikoihin ilmoitamme sivuillamme.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin, Bolumoon saa nopeiten yhteyden sähköpostitse info@bolumo.fi tai täyttämällä sivuillamme olevan yhteydenottolomakkeen.

Lähettämiäsi tietoja käytetään yhteyden­otto­pyyntöön vastaamiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


Lahjakortti